lustre-lampi.ro » Lighting Store » Blog » Lustre si corpuri de iluminat pentru stilul tau

Lustre si corpuri de iluminat pentru stilul tau

Astăzi, producătorii oferă consumatorilor lustre și corpuri de iluminat în diferite forme, culori și dimensiuni. Ele pot fi stilizate ca în epocile trecute sau pot reprezenta rezultatul interacțiunii tehnologiilor inovatoare. Neobișnuite sau standard, simple și multicolore, cu mai multe niveluri și compacte, gama de lustre impresionează prin varietatea lor. Și aici este important să te oprești la cea mai bună opțiune pentru o anumită camera din casa ta. Abia atunci va deveni nu numai o sursă de lumină, ci și o lustră cu drepturi depline a casei sau biroului. Tendințele modei joacă și ele un anumit rol, pentru că nu toată lumea se ghidează doar după propriul gust, ci își dorește să fie și în tendințe.

 

Cum să alegi o lustră: accente principale

Atunci când alegi corpuri de iluminat pentru acasă într-un magazin online ar trebui să ții cont de câteva criterii importante. În primul rând, fiecare corp de iluminat este destinat unui anumit interior. Este important să acorzi atenție stilului încăperii, dimensiunii acesteia, înălțimii tavanului, culorilor în design, numărul de ferestre. O lustră poate fi aleasă ca singură sursă de lumină sau pentru a intra în ansamblul dispozitivelor, jucând un rol predominant decorativ. Pe baza acestui criteriu, sunt selectate puterea, numărul de becuri, precum și tipul. Este extrem de important să ții cont de aceste lucruri, mai ales atunci când alegi o lustră. Chiar și cel mai original produs va arăta străin, dacă nu îndeplinește toate cerințele.

 

Corpuri de iluminat clasice

Dacă interiorul este decorat destul de simplu și nu implică nicio inovație de design, atunci modelele conservatoare sunt destul de potrivite pentru iluminare. Se caracterizează prin plafoane cu elemente forjate, precum și prin decorațiuni antice. Astfel de lustre sunt adesea decorate cu bucle metalice cu placări cu aur și argint, pandantive de cristal, stil mozaic.

Corpurile de iluminat clasice arată organic în sălile de mese și camerele de zi spațioase, dar în funcție de stil, pot fi integrate chiar și în dormitoare. Decorarea camerei este subliniată favorabil și se realizează un ansamblu impecabil cu piese de mobilier rafinate. Cunoscătorilor stilului clasic le vor plăcea lustrele cu forme stricte. Sunt potrivite pentru a ilumina dormitoare, bucătării și camere de zi relativ mici. Produsele din cristal și sticlă pătrate și rotunde sunt destul de populare.

 

Corpuri de iluminat moderne

Astăzi, pentru designul spațiilor rezidențiale și de lucru, este folosit stilul hi-tech. În magazinul online lustre-lampi.ro poți găsi și lustre in stilul hi-tech. Corpurile de iluminat în acest stil nu mai amintesc de epoca regală. Ele sunt caracterizate prin linii stricte, lipsa detaliilor atrăgătoare și pretențioase, proporții armonioase, minimalism. Materialele principale sunt metal, plastic high-tech, sticlă. În ceea ce privește culorile, cele mai frecvente sunt negru, alb, albastru, precum și gri și metalic. Atunci când vrei să cumperi corpuri de iluminat de înaltă tehnologie, este foarte important să evaluezi cu atenție calitatea produselor și performanța acestora. Producătorii oferă o selecție excelentă de lustre și corpuri de iluminat  pentru toate stilurile de interioare. Sunt fabricate din diferite materiale și în diverse stiluri de design.

Shopping Cart
0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este golShop