lustre-lampi.ro » Lighting Store » Blog » Hornurile profesionale se cumpara online in Maramures!

Hornurile profesionale se cumpara online in Maramures!

Cosul de fum reprezinta cea mai importanta componenta a sistemului termic, produsul care ofera siguranta si liniste familiei tale, si de aceea alegerea unui horn profesional necesita o cautare mai amanuntita, pentru a alege cel mai bun cos de fum profesional pentru locuinta si familia ta!

Piata termicelor a cunoscut o cautare mai atenta a cosurilor de fum profesionale, lucru ce a putut fi observat si in zona Maramuresului, conform datelor statistice actuale. In prezent locuitorii din zona Maramuresului au optat pentru achizititionarea unor hornuri de fum profesionale pentru semineu, soba sau centrala, din magazinele online, bucurandu-se astfel si de preturi si oferte promotionale! Conform graficelor din motorul de cautare Google Trends rezulta faptul ca maramuresentii si cei din Baia Mare sunt in TOP in ceea ce priveste cautarea si achizitionarea de hornuri profesionale din mediul online:

Locuitorii din Maramures au observat ca achzitionand online un horn, se pot bucura de mult mai multe beneficii si avantaje pe care in mediul offline nu le-ar putea avea. 

Beneficii si avantaje precum: consultanta telefonica sau prin e-mail de la profesionisti in domeniu, fara a te deplasa; livrare la domiciliu (prin firma de curierat dedicata); si posibilitatea de prospectare a pietei si de a beneficia de cel mai bun pret disponibil pentru produsul dorit.

Aceasta cautare nu a fost observata doar pe sintagma “cos de fum”, ci si pe cuvibtele “horn”/”hornuri”, existand valori de search semnificative in zona Maramuresului. Astfel a fost inregistrata o cautare mare pe acest segment de produse:

In domeniul termic, cosurie de fum au cunoscut o crestere foarte mare in ultimii ani, lucru datorat in special tehnologiei, dezvoltand in final sisteme complete de evacuare (realizate de catre producatori de renume la nivel international), punand tot mai mult accent pe nevoia de a alege calitatea si indeplinirea standardelor si normelor de siguranta in domeniul sistemelor de incalzire a locuintelor rezidentiale si a cladirilor industraiale. 

La momentul actual pe piata termicelor exista doua solutii de evacuare profesionale, si anume:

  • Sisteme de cos de fum din inox
  • Sisteme de cos de fum din ceramica zidita 

Ambele solutii inlocuind cu succes un cos de fum traditional, oferind siguranta, calitate, durabilitate si confort!

Magazinele online au avut parte de o crestere a vanzarilor mult mai mare, in special pe acesta categorie a cosurilor de fum. Conform cercetarilor acest lucru s-a intamplat datorita preturilor competitive pe care clientul si le poate gasi singur in mediul online, avand astfel posibilitatea de a compara produsele, dar si marele avantaj de a fi livrate direct la domiciliu fara nicio grija! Astfel clientul se poate bucura de produsul ales intr-un timp scurt!

Atat in zona Maramuresului, dar si la nivel de tara, prin intermediul internetului cele mai cautate hornuri au fost: cosurile de fum din inox si hornurile din ceramica zidita. In continuare iti vom expune detaliat mai multe informatii despre aceste doua produse:

Cosul de fum din inox

Unele dintre cele mai cautate, si totodata cele aflate in top sunt hornurile de fum din inox. De ce? Pentru ca prezinta 3 mari avantaje imbatabile: usor de transportat, de montat si de configurat! – fiind incadrate la una dintre cele mai bune solutii de racordare a dispozitivului termic!

Ce este de fapt cosul de fum din inox si cum arata? Acest horn din inox repezinta o solutie moderna de evacuare oferita clientilor sub forma unui kit modular complet ce contine toate elementele necesare instalarii unui cos de fum functional, sigur si trainic pentru evacuarea din seminee, sobe, centrale, termoseminee pe lemne, centrale pe gaz/peleti/ulei/carbune, etc.

Cosul de fum din inox este foarte cautat deoarece dispune de o tehnologie foarte avansata, lucru ce a fi observat si de catre locuintorii din Maramures, Baia Mare si cei din imprejurimi. Oferta online fiind una bogata si cu multa informatie, clientul avand astfel posibilitatea de a isi configura singur cosul de fum, afland cu exactitate care sunt piesele necesare, dar si pretul final. Datorita acestui avantaj, clientul poate stii cu exactitate care sste pretul final, si la ce sa se astepte inainte de a chema un hornar sau o echipa specializata pentru instalare. 

In prezent, tinta clientiilor la modul general este orientata catre gama premium a produselor, ce le ofera un plus de siguranta si un aspect modern. Clientii opteaza pentru aceasta gama pentru ca toate aceste avantaje, precum: fabricare din materiale de inalta calitate, izolatie densa, mai groasa, un inox cu o rezistenta termica mai ridicata, le ofera incredere. Totodata gama de hornuri din inox este disponibila intr-o varietate de diametre interioare, foarte performante, design modern si pretabile pentru orice tip de cos de combustibil” lichid, solid sau gazos. Au o greutate redusa, ceea ce se traduce printr-un montaj rapid, posibilitatea de a alege culoarea dorita a hornului, pentru ca acesta sa se potrivesca perfect cu designul casei. In pus, pe langa siguranta si confort, te bucuri si de preturi accesibile. Culoaarea poate fi aleasa de la varianta standard, negra sau orice alta nauanta care este disponibila in paletarul RAL.

Exista doua sisteme de cos de fum din inox profesionale, si anume: VEKTOR si CARBON, ce se remarca printr-o serie de avantaje, greu de egalat, precum: grosimea izolatiei de 50mm (peste medie), materiale superior de o calitate excelenta (inox 316L) cu rezistenta la coroziune, intemperii si acizi, si o temperatura de lucru de pana la 600 grade. Un alt mare avantaj este faptul ca sunt recunoscute de catre toti meseriasii din intreaga tara ca fiind niste produse performante, durabile, sigure si usor de intalat – fiind totoodata si prima recomandare in foarte multe lucrari din domeniul termic din zona Maramuresului si Baia Mare.

Spre exemplu, conform cercetarilor, cosul de fum din inox CARBON vopsit in negru are una dintre cele mai mari cresteri ca si cerere si optiune de horn. Acesta pe langa functionalitatea perfecta, iese in evidenta si datorita designului minimalist si elegant, ce se potriveste oricarui tip de locuinta, adaugand un plus de eleganta si estetica, infrumusetand in mod deosebit locuintele construite in tipar modern, industrial sau contemporan.  Si designul cosului de fum joaca un rol important pentru actualii clienti, deoarece este un accesoriu exterior important al locuintei. In plus, se gasesc in diferite diametre de la fi130 pana la diametre mari, chiar si pentru centrale cu cazan, dar si pentru toate elementele componente, palarii si terminale, piese de legatura, orice accesoriu care este necesar pentru intregirea cosului de fum.

Iata pe scurt avantajele si beneficiile unui cos de fum din inox:

  • Costuri mai reduse
  • Siguranta
  • Livrare rapida si ieftina
  • Design special
  • Montaj rapid

Horn de fum ceramic

A doua categorie de cosuri de fum cunoscuta in Romania este hornul ceramic, dar totodata si una dintre cele mai alese variante de catre locuitorii din Baia Mare, Sighetul Marmatiei, Borsa, Salistea de Sus, Viseu de sus, etc, pe langa cosurile de fum din inox – lucru conformat de catre statisticile actuale.

Cosul de fum din ceramica zidit este cea mai buna alternativa la clasicul cos zidit din caramida, daca ne gandim in mod special la durabilitate. Cosurile de fum ceramice reprezinta o solutie fiabila, oferind o constructie sigura si trainica, fiind gandite si proiectate sa tina o viata intreaga. 

Iti recomandam categoria de cosuri de fum ceramice nemtesti marca HOCH, o gama de cosuri de fum profesionale ce pun accentul pe performanta, dar si un pret competitiv, si posibilitatea de a comanda online intreg sistem complet. Singurul lucru de care trebuie sa ti cont este stabilirea manoperei hornarului/meseriasului. Cosul de fum ceramic este un kit complet compus din samota la interior si manta de beton la exterior, ce este compus din elemente modulare prefabricate, avand totul inclus in pretul final al setului. In plus, si hornurile ceramice pot fi configurate pe diferite diamtere si inaltimi, pe elemente modulare din 33 in 33cm, in functie de necesitatile caminului, datorita tehnologiei inovatoare. Daca optezi pentru un astfel de cos, trebuie sa completezi inaltimea totala a sistemului, in functie de locuinta, diametrul cosului, in functie de sursa care o sa fie racordata, si tipul de racord, in functie de unghiul de legatura cu sursa.

Producatorul HART Keramik din Germania are in spate o traditie de peste 300 ani si o vasta experienta in domeniu. Cosul de fum ceramic HOCH triplu strat este un sistem modern de evacuare a gazelor, un produs supus unor controale stricte ale calitatii in constructie, indeplinand toate standardele si ridicandu-se la cerintele in materie solicitate in domeniul termic pentru cosurile de fum. Acest sistem triplu strat garanteaza siguranta prin tuburile ceramice de calitate, avand un traseu optim de evacuare, izolatie din vata bazaltica (oferind protectie), si manta de beton la exterior. Pe langa toate acestea cosul de fum ceramic HOCH ofera si o garantie de 30 ani, fiind un horn trainic, solid si despre care se poate spune ca e gandit si proiectat sa te tina o viata intreaga. 

Locuitorii din Maramures – Baia Mare, Borsa, Sighetul Marmatiei, Viseu de sus, etc – cauta si se informeaza pentru a opta pentru cea mai buna oferta de horn ceramic zidit. Hornul ceramic HOCH poate fi racordat la sobe, seminee, termoseminee, centrale si alte surse termice. Este un cos de fum ceramic universal si se potriveste oricarui tip de combustibil de la lichid, la solid sau gazos. Are o disponibilitate larga in functie de diamtre de la fi160 pana la fi300, transformandu-l intr-o solutie fiabila de racordare a dispozitivelor termice. 

Cosul de fum HOCH este gandit sa poate fi montat atat pe exterior, cat si pe interiorul locuintei, oferind siguranta. Un alt atu al hornurilor ceramice este acela ca acestea nu ruginesc, si au rezistenta la coroziune, avand o viata foarte lunga. In plus, au si rezistenta mecanica si o rezistenta ridicata la abraziune, ceea ce contribuie la longevitate. 

In ultima perioada s-a putut observa ca clientii au ajuns la conlcuzia corecta, si anume ca sistemul de cos de fum samotat este cel mai importan element dintr-o instalatie termica – pentru ca e supus unor temperaturi foarte ridicate, iar rolul sau evacuator al gazelor toxice este unul vital! 

In final, ne dorim sa scoatem in evidenta si sa atragem atentia asupra importantei alegerii cosului de fum profesional, fie el cu tuburi ceramice sau din inox, un horn sigur, care isi face treaba bine cat mai mult timp! Speram ca toate aceste informatii sunt de folos in alegerea celui mai bun si potrivit cos de fum pentru tine si familia ta! Daca doresti mai multe informatii sau consultanta in privinta alegerii unui horn, poti apela la echipa PEFOC.RO si totodata le poti vizita magazinul online, unde iti pun la dispozitie intreaga gama de cosuri de fum profesionale! 

The post Hornurile profesionale se cumpara online in Maramures! appeared first on Infocasa.