lustre-lampi.ro » Lighting Store » Blog » Cum să faci primul pas către o casă smart, cu un buget redus?

Cum să faci primul pas către o casă smart, cu un buget redus?

Din dorința de a face ca automatizarea locuinței să devină accesibilă tuturor, Somfy oferă o soluție care să răspundă nevoii actuale de simplitate și ușurință în utilizare, dar și mai mult confort în interior.

Connectivity Kit înseamnă primul pas către o locuință inteligentă, iar acum devine mai ușor ca niciodată! Acesta este un dispozitiv cu dimensiuni reduse și design simplu, minimalist. Doar prin conexiunea la internet te poți bucura de toate posibilitățile unei case inteligente. Este acel ceva eXtra care îți schimbă complet stilul de trai din interior.

Cu ajutorul Connectivity Kit, automatizarea casei devine o experiență simplă, confortabilă și liniștită, pentru o stare de bine, acasă. Acesta te ajută să controlezi rulourile, copertina și pergola pentru terasă, ușile de la intrare și garaj, precum și sistemele de iluminat inteligente. Cum? De pe smartphone, fie că ești acasă sau nu.

O soluție de automatizare a casei simplu de instalat și controlat

Connectivity Kit îți permite centralizarea și controlul motoarelor Somfy io și RTS și a produselor de iluminat de pe un smartphone sau prin comandă vocală. Aplicația TaHoma te ghidează pas cu pas pe parcursul întregii instalări.

Odată ce produsele sunt conectate, le poți controla cu ușurință de acasă sau de la distanță datorită aplicației TaHoma sau cu un asistent vocal compatibil: Amazon Alexa, Google Assistant sau Siri. Aplicația TaHoma îți permite să verifici starea echipamentelor (acolo unde produsele permit) și să le controlezi de acasă sau de la distanță.

Poți adăuga cu ușurință până la 20 de produse în orice moment și poți crea scenarii personalizate, pe care le lansezi dintr-o apăsare de buton pentru a-ți simplifica viața de zi cu zi. De exemplu, printr-o atingere pe smartphone, poți lansa ”scenariul de trezire” pentru a deschide rulourile și aprinde luminile sau ”scenariul de plecare de acasă” pentru a închide poarta și ușa garajului și stinge luminile. Ai întârziat din nou dimineața? Nicio problemă – printr-un click pe smartphone, toate rulourile coboară simultan și iluminarea se stinge complet. Acest lucru îți economisește timp și te poți concentra asupra sarcinilor zilnice. Iar când bate vântul, poți verifica dacă copertina terasei este extinsă și dacă este necesar să o închizi.

O soluție smart home pentru toate buzunarele

Connectivity Kit poate fi achiziționat online și instalat cu ușurință, pe cont propriu, la un preț de doar 359 lei cu tva inclus.

Compatibilitate: Connectivity Kit este compatibil cu motoarele pentru rulouri și jaluzele, terase și copertine, lumini și prize, porți și uși de garaj (RTS și io-homecontrol) de la Somfy.

The post Cum să faci primul pas către o casă smart, cu un buget redus? appeared first on Casa și Grădina.

Shopping Cart
0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este golShop