lustre-lampi.ro » Lighting Store » Blog » Corpurile de iluminat interioare sau exterioare

Corpurile de iluminat interioare sau exterioare

Corpuri de iluminat sunt dispozitive care sunt utilizate pentru a ilumina un spatiu. Ele pot fi utilizate atat pentru iluminarea interioara, cat si pentru iluminarea exterioara a unei cladiri. Corpurile de iluminat sunt disponibile intr-o varietate de forme, marimi si stiluri, astfel incat sa se poata potrivi oricarui design de interior sau exterior.

Exista mai multe tipuri de corpuri de iluminat disponibile pe piata. Printre cele mai comune se numara lustrele, aplicele, candelabrele, veiozele, plafonierele si spoturile. Fiecare dintre acestea are o anumita utilizare si poate fi folosit intr-un mod specific pentru a obtine un anumit efect de iluminare.

Lustrele sunt cele mai populare dintre toate tipurile de corpuri de iluminat si sunt utilizate pentru a ilumina intregul spatiu. Ele sunt, de obicei, montate deasupra mesei de dining sau deasupra unui birou si sunt disponibile intr-o varietate de forme, marimi si stiluri.

Aplicele sunt dispozitive de iluminat care sunt montate pe perete si sunt utilizate pentru a ilumina o anumita zona din camera. Sunt disponibile intr-o varietate de stiluri, de la aplice traditionale la aplice moderne si contemporane.

 

Candelabrele sunt dispozitive de iluminat care au mai multe brate si sunt montate deasupra solului. Ele sunt utilizate pentru a ilumina intregul spatiu si sunt disponibile intr-o varietate de stiluri, de la candelabre traditionale la candelabre moderne si contemporane.

Veiozele sunt dispozitive de iluminat care sunt utilizate pentru a ilumina o anumita zona din camera, de obicei langa pat. Ele sunt disponibile intr-o varietate de stiluri, de la veioze traditionale la veioze moderne si contemporane.

Plafonierele sunt dispozitive de iluminat montate pe tavan si sunt utilizate pentru a ilumina intregul spatiu. Sunt disponibile intr-o varietate de forme, marimi si stiluri, de la plafoniere traditionale la plafoniere moderne si contemporane.

Spoturile sunt dispozitive de iluminat care sunt montate pe tavan sau pe perete si sunt utilizate pentru a ilumina anumite zone din camera. Sunt disponibile intr-o varietate de forme, marimi si stiluri, de la spoturi traditionale la spoturi moderne si contemporane.

Shopping Cart
0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este golShop